С порастването Кълкин губи визията, заради която режисьорите го търсят, и предложенията за роли стават все по-редки

...
С порастването Кълкин губи визията, заради която режисьорите го търсят, и предложенията за роли стават все по-редки
Коментари Харесай

Къде са те сега - звездите от Сам вкъщи

С порастването Кълкин губи визията, заради която режисьорите го търсят, и предложенията за функции стават все по-редки

Маколи Кълкин минава през редица компликации, след като се снабдява със международна популярност.

Наближи ли Коледа, едно кино заглавие непроменяемо изплува в телевизионните стратегии – “Сам у дома ”. Превърнало се от дълго време в класика и нещо като коледен обред, то забавлява все нови и нови генерации фенове по света. Изпълнителят на основната роля Маколи Кълкин за една нощ стана дете звезда, само че от дълго време към този момент не е хлапе. Съдбите и на другите забележителни персонажи потеглиха по разнообразни пътища. Къде са те в този момент и с какво се занимават?

1. Детето звезда от коледната класика Маколи Кълкин порасна, отърва се от дрогата и се радва на 1-годишния си наследник

Ролята на Кевин Маккалистър през 1990 година донесе на Маколи Кълкин второто място в класацията на най-известните деца артисти на всички времена. По това време момчето е едвам на 10 година То затвърди реномето си 2 година по-късно в продължението “Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк ”.

Случаят с Кълкин е доста присъщ за комплицираната от време на време орис на децата звезди, които мъчно устояват на голямото напрежение и напън за триумф непременно в Холивид, на голямото внимание от страна на медиите. Към това се прибавят фамилните неблагополучия, свадите и правосъдните борби сред родителите му кой да ръководи милионите му. С порастването Кълкин губи визията, поради която режисьорите го търсят, и предложенията за функции стават все по-редки. Изпаднал в меланхолия, младежът потъва в опиатите и даже прави опит за самоубийство със свръхдоза хероин, само че е избавен.

42-годишният през днешния ден мъж съумява да се откъсне от демоните си и да продължи напред. През 2021 година се появява на дребния екран в тв поредицата “Американска история на ужаса ”. От 2017 година има собствен личен комедиен бранд “Заешки уши ” със уебсайт, подкаст и видеосъдържание.

Кълкин се дами за първи път на 18 година и бракът му устоя цяло десетилетие. Впоследствие има 8-годишна връзка с актрисата Мила Кунис, само че двамата се разделят през 2011 година От 2017 година е дружно с Бренда Сонг, а през 2021 година се ражда синът им Дакота.

2. Щастливи старини за Джо Пеши

Джо Пеши (79 г.) като запаметяващия се персонаж на бандита Хари има дълга кариера на екрана, ознаменувана с “Оскар ” за поддържаща роля през 1990 година за “Добри момчета ”. Сред звездните му появи на огромния екран са тези във филмите “Разяреният бик ”, “Джей Еф Кей ”, “Имало едно време в Америка ”, “Смъртоносно оръжие ” 2,3 и 4, “Братовчед ми Вини ”, “Казино ”. През 2019 година за “Ирландеца ” има номинации за “Златен глобус ” и “Оскар ”. В младостта си се изявява и като музикант и е издал 3 студийни албума. Актьорът има един брак с актрисата Клаудия Харо, с която късат през 1992 година Сгоден е за топмодела Енджи Евърхард, само че и с нея се разделя през 2008 година Има щерка.

3. Вторият бандит Марв е скулптор и татко на сенатор

Даниъл Стърн (65 г.) като другия престъпник Марв също се радва на дълга сполучлива кариера, въпреки десетките игрални и телевизионни филми, в които е взел участие, да не са измежду холивудските блокбъстъри. Той обаче има своето място в американското изкуство и като ваятел. Творбите му от бронз могат да бъдат видени на обществени места в доста градове в Южна Калифорния. От 1980 година е женен за Лор Матос, с която има три деца. Единият от синовете му – Хенри Стърн, е сенатор от Калифорния.

4. Екранният баща - единствен починал

Джон Хърд, който изигра бащата на Кевин – Питър Макалистър, към този момент не е сред живите. През 2017 година той бе открит мъртъв в хотелска стая в Пало Алто, откакто години страда от сърдечни проблеми. Хърд си отиде на 71 година Зрителите ще го запомнят и с функциите му в “Гладиатор ”, “Версия Пеликан ”, в паметния сериал “Семейство Сопрано ”, в поредиците “Клиентът ” и “Бягство от пандиза ” и доста други. Той остави след себе си три деца – двама сина и щерка.

5. Катрин О`Хара с активна кариера до 2020

Канадката Катрин О‘Хара (68 г.) изигра майката в първите две елементи на “Сам у дома ”. Впоследствие тя озвучи Сали в “Кошмарът преди Коледа ”, играла е и в още един известен коледен филм – “Да оцелееш по Коледа ”. Участвала е в ленти като “Небивалици ”, “Шампионите на изложбата ”, “На вашето внимание ” – главно комедии. За ролята си в комедийния тв сериал “Шитс Крийк ” получава премия “Еми ” през 2020 година Омъжена е за продуцента Бо Уелш, имат две деца.

6. Жестокият брат жесток и в живота

Девин Ретрей (45 г.), който беше Бъз – огромният нечовечен брат на Кевин, взе участие след това и в “Денис Белята ”, “Принцът и аз ”, “Точка на изкривяване ”, “Небраска ” и други През декември 2021 година бе забъркан в гръмък скандал, откакто бе задържан за нахлуване и побой над приятелката си. Актьорът получи обвиняване за домашно принуждение.

Другите Макалистър

Кийрън Кълкин (40 г.) – дребният брат (Фулър) на екрана и в живота на Маколи, не реализира ранния стремглав триумф на батко си. През 2003 година печели “Златен глобус ”, само че по-късно се отдръпва от Холивуд в продължение на 5 година От 2018 година е част от хитовия сериал на HBO “Наследници ” и печели номинации както за “Еми ”, по този начин и за “Златен глобус ”. Женен е за Джаз Чартън и е татко на 2 деца.

Анджела Гьоталс (45 г.) като една от сестрите на Кевин – Лини, в по-късната си кариера се насочва главно към театъра и записите на аудиокниги, въпреки да има функции и в положителни филми като “Джери Макгуайър ” и “Смяна на платната ”. Омъжена е и има 3 деца.

Майкъл Марона (45 г.) е още един от братята в огромното семейство – Джеф. Играе в тв сериали и епизодични функции във филми, само че напуща актьорската специалност и се специализира в работа зад камерата. Бил е част от техническите екипи на доста продукции, в това число “Сексът и градът ”.

Хилари Уолф (45 г.) е Меган, другата сестра на Кевин, и в действителност завършва с актьорската специалност след “Сам у дома 2 ”. Става сполучлива състезателка по джудо и взе участие в 2 олимпиади – през 1996 и 2000 година През 2017 година издава книгата: “Една не толкоз дзен майка: наставнически тактики за оцеляване ”. Има двама сина.

Джери Баман (81 г.), или филмовият чичо Франк, прави кариера на драматург. Има епизодична роля в “Бодигард ”, както и участия в сериали като “Закон и ред ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР